Els nostres Fisioterapeutes

Laureà Palmer Coma

Fisioterapeuta.

Laureà Palmer Coma, és diplomat en Fisioteràpia per la Universitat de Autònoma de Barcelona (Escola Universitària Gimbernat), l’any 2008.

És especialista en Abordatge Neurobiològic del dolor i Fisioteràpia de l’Esport. Ha realitzat diversos cursos i postgraus de Fisioteràpia a diferents Universitats catalanes (Punció seca, Fibrolisis Instrumental Miofascial, Cadenes Musculars, Neurodinàmica, Teràpia Manual Neuromusculoesquelètica, etc). Docent a diferents Cursos i Jornades d’Esport i Fisioteràpia. Ha estat fisioterapeuta a la Lliga Nacional de Fútbol Sala i a les Seleccions Catalanes de Fútbol Sala. Actualment treballa en consulta privada i és fisioterapeuta al Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

Jesús Benito Gall

Podòleg i Fisioterapeuta.

Jesús Benito Gall és diplomat en podologia per la Universitat de Barcelona (1998) i en fisioteràpia per Blanquerna – Universitat Ramon Llull (2007), amb dos postgraus per la Universitat Autònoma de Barcelona en patomecànica del peu i en cures i principis quirúrgics en podologia. Ha realitzat diferents cursos, relacionats amb temes de podologia i fisioteràpia en els corresponents Col•legis Professionals (peu diabètic, farmacologia aplicada, etc…

També diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (2003).

Actualment és fisioterapeuta al Servei de Reumatologia de l’Hospital de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.