Dra. Patricia Moya Alvarado

La Dra. Patricia Moya Alvarado, es va formar com a metge a la Universitat Autònoma de Barcelona i com a especialista en Reumatologia via MIR a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. La Tesi Doctoral s’exposa amb el tema “Estudis Farmacogenètics del Metotrexate en el tractament de l’Artritis Reumatoide”.
Les àrees de major interès, formació i dedicació clínica inclouen el camp de les artropaties inflamatòries i les tècniques d’imatge aplicades al diagnòstic i tractament de les patologies reumàtiques. Posseeix coneixements avançats d’ecografia musculo-esquelètica, havent realitzat nombrosos cursos d’Ecografia músculo-esquelètica aplicada a la Reumatologia i cursos de procediments intervencionistes ecoguiats. També ha participat en assajos clínics relacionats amb el tractament de l’artritis reumatoide i l’osteoporosi.
És membre numerari de la Societat Espanyola de Reumatologia, la Societat Catalana de Reumatologia (SCR) i secretària del grup ECOCAT (grup d’ecografistes de la SCR).
Actualment col·labora amb la Unitat de Reumatologia de l’Hospital de Sant Pau, treballa com a especialista a l’Hospital Universitari Sagrat Cor i al Centre mèdic Teknon de Barcelona.

Col·legiat 42885