Dra. Patrícia Corzo

Dra. Patrícia Corzo

Servei de Reumatologia. Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

La Dra. Patricia Corzo es va formar com a metge a l’Hospital Clínic de Barcelona, per la Universitat de Barcelona, i com a especialista en Reumatologia via MIR a l’Hospital del Mar i l’Esperança de Barcelona.
Durant la seva formació i dedicació clínica, ha presentat especial interès en les malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques i del teixit connectiu. En 2016, va realitzar una estada com clinical fellow a la Unitat d’Esclerosi Sistèmica del departament de Reumatologia del Salford Royal NHS Foundation Trust, de la mà del Scleroderma and Raynaud ‘s Research Group, The University of Manchester, liderat per la Dra. Ariane Herrick.
Actualment, es troba completant la seva formació investigadora a l’Hospital del Mar i Universitat Autònoma de Barcelona, mitjançant el projecte de tesi doctoral: “Tècniques d’imatge osteoarticular en el lupus eritematós sistèmic” i treballant com a metge reumatòloga en el Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona i Centre Mèdic Teknon, grup Quirón Salut.