Dr. Javier García Miguel

Servei de Reumatologia. Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

El Dr. Javier García Miguel es va formar com a metge a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Universitat Autònoma de Barcelona) i com a especialista en Reumatologia via MIR als Hospitals del Mar i de l’Esperança de Barcelona.

L’any 2006 va completar la seva formació com a investigador realitzant una estada d’un any de durada com a Researcher Fellow al Laboratory for Structural NMR Imaging, situat a la prestigiosa University Hospital of Pennsylvania School of Medicine (Philadelphia, USA), estudiant la microarquitectura òssia trabecular a les malalties metabòliques òssies mitjançant Resonància Magnètica (Virtual Bone Biopsy) i microCT.

L’any 2009 va obtenir el Doctorat en Medicina Interna amb qualificació d’Excel•lent Cum Laude per la Universitat Autònoma de Barcelona. Posseeix coneixements avançats d’ecografia musculoesquelètica i el certificat d’especialista en densitometria clínica per The International Society for Clinical Densitometry (ISCD). És membre numerari de la Sociedad Española de Reumatología.

Actualment és metge reumatòleg al Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.