Dr. Francisco Castro Domínguez

Dr. Francisco Castro Domínguez

Servei de Reumatologia, Centre Mèdic Teknon.

El Dr. Francisco Castro Domínguez és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Santiago de Compostel·la. En el marc dels seus estudis realitza una estada d’un any a la Universitat Humboldt de Berlín acudint a l’Hospital de la Charité.

Anys més tard, rep el títol d’Especialista en Reumatologia, després de completar el seu període de residència a l’Hospital del Mar i l’Esperança de Barcelona, ​​així com una estada de subespecialització en artrosi de genoll i medicina esportiva al Royal North Shore Hospital de la Universitat de Sydney.

Completa la seva formació amb un Màster en Gestió Hospitalària per la Universitat de Barcelona i una estada com a investigador doctoral a la Unitat de Recerca en Inflamació i Cartílag de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques.

Actualment és el referent de la Unitat de Teràpia Regenerativa del Servei de Reumatologia del Centre Mèdic Teknon i secretari per al Grup de Treball de la Societat Espanyola de Reumatologia en Artrosi, col·laborant com a investigador en diversos projectes multidisciplinaris adreçats a abordar el fenotipatge de l’artrosi de genoll.