Els nostres Fisioterapeutes

 

Esther Alonso Gracia

Fisioterapeuta.

Esther Alonso Gracia es va formar com a fisioterapeuta a l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, l’any 2003.

Des de l’any 2006 és fisioterapeuta al Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

 

Laureà Palmer Coma

Fisioterapeuta.

Laureà Palmer Coma, és diplomat en Fisioteràpia per la Universitat de Autònoma de Barcelona (Escola Universitària Gimbernat), l’any 2008.

És especialista en Abordatge Neurobiològic del dolor i Fisioteràpia de l’Esport. Ha realitzat diversos cursos i postgraus de Fisioteràpia a diferents Universitats catalanes (Punció seca, Fibrolisis Instrumental Miofascial, Cadenes Musculars, Neurodinàmica, Teràpia Manual Neuromusculoesquelètica, etc). Docent a diferents Cursos i Jornades d’Esport i Fisioteràpia. Ha estat fisioterapeuta a la Lliga Nacional de Fútbol Sala i a les Seleccions Catalanes de Fútbol Sala. Actualment treballa en consulta privada i és fisioterapeuta al Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

Jesús Benito Gall

Podòleg i Fisioterapeuta.

Jesús Benito Gall és diplomat en podologia per la Universitat de Barcelona (1998) i en fisioteràpia per Blanquerna – Universitat Ramon Llull (2007), amb dos postgraus per la Universitat Autònoma de Barcelona en patomecànica del peu i en cures i principis quirúrgics en podologia. Ha realitzat diferents cursos, relacionats amb temes de podologia i fisioteràpia en els corresponents Col•legis Professionals (peu diabètic, farmacologia aplicada, etc…

També diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (2003).

Actualment és fisioterapeuta al Servei de Reumatologia de l’Hospital de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

Fidel Calle Balañá

Fisioterapeuta.

Fidel Calle Balañá és diplomat en Infermeria i en Fisioteràpia des de 1983. Es va iniciar com a fisioterapeuta a l’Hospital de les Malalties Reumàtiques des de 1984 fins el 2001 i ha estat col•laborador en els serveis de Neurologia, Neumologia i Cirurgia Ortopèdica a la Clínica Platón.

Ha estat monitor de Fisioteràpia de l’Escola Universitària de Fisioteràpia “Gimbernat” des de 1993 fins el 2001.

Actualment és col•laborador al Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona des de 1985.