Dr. Juan Muñoz Ortego

 

Dr. Juan Muñoz Ortego

Servei de Reumatologia. Hospital Universitari Sagrat Cor i Centre Mèdic Teknon.

El Dr. Juan Muñoz Ortego va estudiar medicina a la Universitat de Barcelona (UB) Campus Hospital Clínic i es va especialitzar en Reumatologia via MIR al l’Hospital del Mar de Barcelona.

Després de la seva estada com a investigador al Barcelona Biomedical Research Park es doctorà en Medicina Interna amb qualificació Excel•lent Cum Laude i Premi Extraordinari per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Complementa la seva formació acadèmica amb el Màster en Acupuntura per la UB que li permet obtenir l’Acreditació de Capacitació en Acupuntura expedida per el Col•legi Oficial de Metges de Barcelona. Té una elevada experiència en el tractament de les patologies reumàtiques amb Acupuntura al ser el responsable de les Unitats d’Acupuntura en els Serveis de Reumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor i del Centre Mèdic Teknon.

Paral•lelament exergeix la docència com a Professor Associat del Postgrau en Acupuntura aplicada al dolor articular i miofascial de la Universitat Internacional de Catalunya, així com del Màster en Acupuntura de la UB.

És membre de la Junta Directiva i Coordinador de la comissió de grups de treball i publicacions de la Societat Científica d’Acupuntura de Catalunya i Balears ubicada a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques. Recentment ha estat nomenat Vicesecretari de la Societat Espanyola de Reumatologia.